Snicksnack boostad

@neauoire In Sweden there is a site called Fruktkartan (=the fruit map), an open database where you can add fruit trees on public land, fruktkartan.se/. This is obviously another step, but somewhat similar.

För tillfället avundsjuk på lillfia som bäddat åt sig på balkongen. Tyvärr kommer hon att bli väckt av morgonsolen vid femsnåret.

Snicksnack boostad

I går hittade jag fel i leverantörsreskontran. Jag hatar när det händer. Siffrorna var konstiga så inget logiskt stämde. Bara börja från nov och beta av framåt. I dag lyckades jag nysta ut felen. Så skönt när man plötsligt ser vad det är och hur man ska lösa det.

Snicksnack boostad

Jag har använt mig av "hitta-vilse" när jag rör mig i skog o natur med barn. Men jag skulle vilja ha ett material som är motsvarande för urban miljö. Är det nån som har tips?

Snicksnack boostad

Alla andetag borde vara inåt under denna årstid. Varje andetag utåt är ett missat myller av sommardofter.

Vet inte om jag känner mig skör för att jag har huvudvärk eller om jag har huvudvärk för att jag känner mig skör eller om det ens hänger ihop.

Så ovärt att få fullt fysiskt stresspåslag precis när man ska sova, särskilt eftersom jag inte har den blekaste aning om vad som kan ha triggat det.

Vilken skillnad det är att komma till en plantskola som inte är knuten till de stora kedjorna. Skulle lätt kunna köpa alltihop…
Syntolkning: Djurö Garden Center

Snicksnack boostad

Fick lära mig idag att det finns upp till 75 fjärilsarter som har slånbusksnår som sin primära miljö. 75! Respekt! Nu önskar jag att det fanns slån vid stugan på ön…

Snicksnack boostad

Har du haft en bra måndag?

Snicksnack boostad

I år sammanfaller ju bastubans dag (första fredagen i maj) med dragspelets dag (sjätte maj). Hur firar ni?

Mastodon.nu

Mastodon.nu är en öppen, vänlig och rolig instans i första hand till för svenskar och de nordiska länderna.

Mastodon.nu is an open, friendly and fun instance primarily for the Nordics and Swedish users.

Hosted with high quality hardware, fast internet connections and frequent backups.

This instance is open and welcoming to anyone abiding by the rules.