@helma It handles the same way it looks.

The bigger the better 🙈

@necross Så du litar enbart på det som skrivs i "etablerade" medier? Totalt hjärntvättad då med andra ord, förstår att det fungerar bra, guldfiskar är också nöjda.

@necross Hej där! Jag utgår från att du har goda intentioner men varför skulle det vara rasistiskt att lyfta samhällsproblem? I det här fallet verkar du tycka att det inte är rasistiskt då statsministern från sossarna gör det men om det hade visat sig att någon du inte vet något om lyft samma problem så är det genast rasistiskt.

Ett stort tack till Storbritannien som stöttar Sverige och Finland i dessa osäkra tider.

"Uppenbarligen föreligger ett så skarpt hot mot Finland och Sverige från Kreml att det är nödvändigt att teckna säkerhetsgarantier och solidaritetsförklaringar på papper."

cornucopia.se/2022/05/storbrit

@fenomenologen @dinkompismia Här finns mer info:

"PeerTube is a video-sharing site that speaks ActivityPub like Mastodon. That means you don’t have to join PeerTube to follow other PeerTube users. You can follow them and comment on their posts, right from Mastodon itself."

medium.com/snipette/the-fedive

@dinkompismia @fenomenologen Det kommer bli bra, speciellt när man inser att man kan använda sitt mastodon-konto till andra tjänster, tex Peertube och Pixelfed

@necross Du borde akta dig för att kalla anonyma källor du inte känner till för skräp, särskilt när du själv gommer dig bakom ett anonymt smeknamn, en rimlig association är ju då att du också är skräp eller hur.
Det är inte mitt eller Zerohedges ansvar att utbilda dig MEN det blir ett undantag denna gång.

sverigesradio.se/artikel/gover

summit.news/2021/05/26/sweden-

@apodoxus Jami is a Matrix client.. Matrix is a completely different protocol and does not require a phone number to use, a username is sufficient.

@Fredrichl Ja det skulle kunna bero på det. Jag tror det tyvärr är stor skillnad på de olika klienterna. Webb har kommit längst och har många bra funktioner som jag saknar på iOS.

Visa äldre
Mastodon.nu

Mastodon.nu är en öppen, vänlig och rolig instans i första hand till för svenskar och de nordiska länderna.

Mastodon.nu is an open, friendly and fun instance primarily for the Nordics and Swedish users.

Hosted with high quality hardware, fast internet connections and frequent backups.

This instance is open and welcoming to anyone abiding by the rules.